Hem » Beslag & Fästelement » Skruv, Infästning & Förankring » Ankarmassa ResiFix - Kemankare

Ankarmassa ResiFix - Kemankare

Beskrivning

ResiFix är en 2-komponents kemankare för smidig förankring, fri från styren och ftalater. ResFIX Ankarmassa är en kostnadseffektiv kemankare som täcker upp i de flesta situationer. Fult möjlig att förvara i längre perioder och tack vare dubbla blandarmunstycken, även att återuppta arbete efter avbrott. Förvaring i fordon är fulit möjlig även vintertid då den fungerar ända ner till -10°C.

Varje tub; ResiFIX Ankarmassa är tydligt uppmärkt med härdningstabeller och rekommendationer kring håldimensionering och djup för olika laster. Respektera härdningstiden som varierar med temperaturen ResiFix ankarmassa fungerar med vanlig fogspruta.

Lämplig för expansionsfri förankring Stålkonstruktioner, Husgrunder, Skärmtak, Skyddsräcken, Konsoler, Maskinförankring, Avståndsmontering, Dörr- & Fönsterkarmar och mycket mer. Ankarmassa ResiFix är CE-märkt, godkänd för sprucken och ej sprucken betong. Godkänd för montering i undertak. Brandklassad R120. Europeiskt tekniskt ETA godkännande. Option 1 - för ej sprucken betong.

Läs mer om ResiFIX här
Eller jämför med konkurrerande produkter, HILTI

 

Läs mer

Specifikationer

Artnr: Artikelbilder: Benämning: Pris/st vid köp av : Lager: Antal:
2572-00-280
0+ 199,00 kr
12+ 159,00 kr
24+ 139,00 kr

Ej i lager

Andra varor från samma fabrikat

  • från 539,00 kr
  • från 40,15 kr
  • från 96,00 kr
  • Du kanske också är intresserad av

  • från 96,00 kr
  • från 19,00 kr