Hem » Stål och Metaller » Varmförzinkat Stål » Galvade Rör och Profiler

Galvade Rör och Profiler

Varmförzinkade Rör och Profiler - Galvade Rör och Profiler

Varmförzinkande fyrkantsprofiler KKR , EN10219 och Precisionsstålrör, EN 10305-5.

Galvade KKR - Varmförzinkade Kallformade Konstruktionsrör

I vårt sortiment av galvade rör och profiler hittar du Galvade KKR - Dessa varmförzinkade fyrkantsrör är klassade för bärande konstruktioner och uppfyller kraven enligt EN-1090 och går att beställa med Certifikat och 3.1 intyg för galven. KKR är kallformade vilket innebär att hörnradien är något större, detta för att sprickor inte skall uppstå unde produktionsprocessen. Rören har även en insides svetssömn, den är självfallet täckt med zink, eftersom varmförzinkningen sker efter rören är färdiga.

Varmförzinkade stålrör - Galvade precisionsrör.

Montano lagerhåller runda och fyrkantiga galvade precisionsstålrör. Dessa är tunnväggiga och lämpar sig mycket bra för ickebärande konstruktioner. Så som lycktstolpar eller avstäpningar av olika slag.

Glöm inte Fotplåtar och Bult

Vi lagerhåller galvade fotplåtar med färdiga hål för infästning, till dettar har vi ett brett sortiment av bult och gängstänger, samt en överlägsen lösning gör fastsättning i betong, Betongskruven.

fotplatta till galvade rör och profiler bult till galvade rör och profiler galvad gängstång passandes galvade rör och profiler Betongskruv till förankring av galvade rör och profiler

Har du frågor om våra galvade rör och profiler?

Tveka inte att fråga. Du når oss enkelt antingen via formulär , mail eller telefon 031-352 68 00.