Lättdurk

Lättdurk, en stegsäker yta som klarar lägen med lång spännvidd. Lättdurk för bjälklag, trappsteg, industrigolv, byggnadsställningar, hyllplan och mycket annat.

Lättdurk från MEISER kombinerar en stegsäker yta som ger bra grepp med låg vikt i en konstruktion som klarar lägen med lång spännvidd. I miljöer där längre avstånd måste överbryggas eller där förhöjd halkrisk förekommer på grund av spill av olja, tvål och andra produkter är lättdurk en optimal lösning. Bjälklag, trappsteg, industrigolv, byggnadsställningar och hyllplan är några exempel på användningsområden för lättdurk. MEISER levererar skräddarsydd fabrikstillverkad lättdurk i en rad olika utföranden beroende på användningsområde.

Lättdurkens olika typer av prägling och perforering av ytan ger en halksäker konstruktion. Möjligheten att tillverka upp till 6,5 meter långa partier medför snabb installation som effektiviseras ytterligare med specialanpassade fästdetaljer från MEISER. För inomhusbruk är lättdurk av Sendzimir-galvaniserat stålband ren kostnadseffektiv lösning.

Tveka inte att ta kontakt med kundtjänst eller ring 031-352 68 00.