Vagnsbult

Vagnsbult

Är den försänkta trallskruvens motsvarighet i bultväg. En bult med rundat huvud som möjliggör montering utan utstickande bultskallar. Används ofta i montag av trä och är konstruerad så att den pressas in i trät och bultens kantiga överdel låser bulten och möjliggör åtdragning. Bricka och mutter säljes separat.

Varmförzinkad Vagnsbult

Varmförzinkade Vagnsbulten är producerad med en ytbehandling av zink och är det mycket prsivärda alternativet för dig som skall montera hemma eller i din trädgård. Det fungerar självklart i offentliga miljöer så länge vi håller materialet borta från havsvatten. Materialkvaliten är av hållfasthetsklass 4.6 vilket innebär att vi avråder från att använda vagnsbulten i vital bärande konstrukioner.

Rostfri Vagnsbult A4

Producerad i massivt rostfritt stål A4, har en helt annan hålfasthet än sin varmförzinkade motsvarighet. Fungerar bra i alla typer av miljöer, även i anslutning till hav. Går bra att använda för att bulta i aluminium konstruktioner. Följer DIN 603

Vagnsmutter varmförzinkad

Skapa din egen längd på varmförzinkad vagnsbult. Denna mutter är tänkt att användas i de situationer då standardlängder på vagnsbult inte räcker till.

Har du frågor kring om vagnsbult?

Tveka inte att kontakta kundtjänst. Du når oss enkelt antingen via formulär , mail eller telefon 031-352 68 00.