Hem » Stål och Metaller » Gallerdurk

Gallerdurk

Gallerdurk

Gallerdurk

Finns i kantade och öppna utförande, med eller utan förstärkt vidhäftande yta. I olika tjocklekar för anpasssa för belastningarna du bedömmer att det kommer utsättas för. Finns även som 6 meterslängder, i syfta att minska behovet av skarvar. Fungerar myckjet väl som halskyddsramper, skrapgaller eller vid uppförande av gångstråk som kräver att snölass och regn inte samlas. I denna kategori hittar du även obehandlade stegprofiler, med så kallade kulhål, dess syfte är bland annat att svetsas fast i framkant av konstruktioner med fallskydd. Profilen skapar då en halksäker säkerhetsframkant.

Gallerplaner

Finns med eller utan säkerhetsframkant, har en hålbild på kortsidan och används primärt som viloplan i trappkonstruktioner. Erbjuds som standard färdiggalvade.

Gallersteg

För trappkonstruktioner, med juterbar hålbild på kortsidan. Levereras med säkerhetsframkant i varmförzinkat utförande.

Lättdurk

Lättdurk används för långa spännvider, har en självbärande konstruktion. Denna vara måttbeställs och finns med en rad olika ytor och material, kan levereras i sektioner på upp till 6,5 meter.

Saknas något eller har du frågor kring om produkterna?

Tveka inte att kontakta kundtjänst. Det vi inte har på vårt lager i Bohus, strax norr om Göteborg kan vi allt som oftast hjälpa till med att ta hem från våra leverantörer. Priser anges vanligtvis per styck och är vanligtvis stafflade, vilket innebär att du alltid kommer att få ett bra pris på din önksade kvantitet. Du når oss enkelt antingen via formulär , mail eller telefon 031-352 68 00.