Batteriladdare MXS 3.8 CTEK

Beskrivning

Den perfekta laddare för daglig användning - Snabb laddning i alla väder

MXS 3.8 är en avancerad batteriladdare och underhållare. Det har valbara program för användning på batterier med olika storlekar och särskilda program för avsulfatering och laddning under kalla dagar.

MXS 3.8 mikroprocessorstyrd 7-stegs batteriladdare och underhållare är lämplig för batterier från 1,2 Ah-85 Ah. Funktionerna inkluderar batteridiagnos för att fastställa om batteriet kan ta emot och behålla en laddning, ett patenterat program för avsulfatering och ett "Snöflinge"-program för laddning under kalla dagar. Den innehåller också valbara program för laddning av mindre och normalstora batterier. MXS 3.8 använder CTEKs patenterade Float/Pulse-system som är det mest effektiva underhållsläget när ett batteri är anslutet under långa perioder. MXS 3.8 är enkel att använda och du kan följa hela laddningsprocessen på den tydliga, lättavlästa displayen.

Helautomatisk "klicka och anslut"-laddning i 7 steg. Program för mindre batteri, normalstort batteri och kallt väder. Helautomatisk "klicka och anslut"-laddning i 7 steg. Program för mindre batteri, normalstort batteri och kallt väder. Laddar batterier upp till 85 A. Skydd mot omvänd polaritet. 5 års garanti

Läs mer

Specifikationer

Dokument (0)

Artnr: Artikelbilder: Benämning: Pris: Lager: Antal:
560179
718,75 kr

I lager

Andra varor från samma fabrikat