Hem » Verktygs- & Svetsutrustning » Förnödenheter » Batterier & Laddare » Batteriladdare CT5 Time To Go CTEK

Batteriladdare CT5 Time To Go CTEK

Beskrivning

Laddaren som talar om för dig när du är redo att åka. Ta kontroll över din dag. Få ett nytt liv med den första batteriladdaren i världen som visar dig exakt när batteriet laddas och när bilen är redo att köras.

Den banbrytande CT5 TIME TO GO-batteriladdaren och underhållaren är en världsnyhet eftersom den svarar på frågan "När kommer mitt batteri att vara fulladdat?" Detta innebär att du kan planera din dag runt batteriladdningen eftersom CT5 TIME TO GO ger dig en korrekt förutsägelse av den återstående laddningstiden i timmar. Förutom detta talar den också om när det är säkert att försöka starta bilen innan batteriet är fulladdat. CT5 TIME TO GO använder avancerad teknik som ger dig tre laddnings- och underhållsprogram - Normal, AGM och Recond. Den är enkel att använda och helautomatisk så den kan, om så erfordras, anslutas direkt till batteriet på obestämd tid och den kommer inte att över- eller underladdas.

Visar exakt hur länge i timmar tills batteriet är fulladdat. AGM-program. Recond-program för rekonditionering av djupt urladdade batterier. Helautomatisk laddning. 5 års garanti.

Läs mer

Specifikationer

Dokument (0)

Artnr: Artikelbilder: Benämning: Pris: Lager: Antal:
560181
873,75 kr

I lager

Andra varor från samma fabrikat