Pannlampa LED

Variant med hel, halv och varsel ljus. 7 timmars batteritid, 220 lumen, vattentålig

Pannlampa LED

En välbygg pannlampa med senaste ledtekninken tillverkad av eloxerad aluminium, byggd attt hålla en livstid. LED lampan lyser med 220 lumen, som får anses vara anständigt. Pannlampan drivs av 3 st AA batterier, som sitter i separat behållare på baksidan av pannbandet och håller 7 timmars drifttid. Själva pannlampan är vinklingsbar, du kan alltså rikta strålen, lite till höger, eller lite uppåt och den håller den vinkeln. pannlampan är försedd med tre stycken ljuslägen. Den första är helljus, sen har pannlampan halvljus men också ett blinkande helljus, som fungerar som varselljus. 

  • 220 Lumen Cree-LED
  • Drivs med 3 st AAA Batterier (medföljer)
  • Tre olika ljuslägen
  • Upp till 7 timmars batteritid
  • Vatten- och slagtålig

Pannlampa LED Laddningsbar

Med denna laddningsbara pannlampa  kan du behålla en stark syn på ditt projekt, samtidigt som du håller dina händer fritt att utföra det verkliga arbetet. Pannlampan använder det senaste inom ledteknologi och är utrustad med vinklingsbart huvud. Du justerar i den riktining du behöver ljuset iställer för att göra akrobatik med nackmusklerna. Pannlampan är gjord av eloxerad aluminium och klarar hårda förhållande.

Pannlampa 380 lumen

Pannlampan har ett ställbart fokusområde på mellan  80 och50 meter. Det vill säga du bestämmer hur lång bort ljuskäglan skall landa.
Du har hel och halvljus på pannlampan och bestämmer själv hur mycket ljus du behöver och när. Pannlampan är liksom CATs övriga lampor även utrustad blixtljus, så att du kan använda den som varningslampa eller varsellampa vid situationer då du behöver uppmärksamma något.

Pannlampan för vardagsbruk

Denna lampa är tänkt att kunna användas i alla situationer, därför är den även utrustad med ett rött varningsljus bakåt, så att du kan känna dig säker även i trafiksituationer.

Pannlampa uppladdningsbar

Panlampan är uppladdningsbar, den har en drifttid på ca 10 timmar och laddas enkelt med medförljande USB sladd i din vanliga mobilladdare. Laddtiden uppgår till ca 6 timmar.
Batteripacket sitter på baksidan av pannbandet, alltså inte i samma del som ljuskäglan. Detta skappar lite mer ballans och viktfördelning, pannbandet är självklar justerbart och totalvikten på pannlampan, inkl batterier uppgår till 163 gram.