Hem » Glasräcke » Glashållare » Rostfritt Glasfäste D Plan

Rostfritt Glasfäste D Plan

Glasfäste D 45x63x30 Plan A4 Polerad eller Satin slipad
  • Glasfäste D Polerat
  • Glasfäste D Polerat
  • Glasfäste D Satin

 

Produktbeskrivning

Rostfritt Glasfäste D Plan

Glasfäste till glasräcke i Rostfritt A4 utförande, passar runda rör med 42,4 mm diameter. Basen på glasfästet är 45x30 med 63mm höjd, eller utstick från vägg eller stolpe. Glasfästet är gjutet i två delar med perfekt passform och slutligen slipat till färdigt ytskickt.

Rostfritt Glasfäste D Plan Satin

Glasfäste i satinslipat utförande med korn 320

Rostfritt Glasfäste D Plan Polerad

Glasfäste i blankpolerat utförande, rekommenderas i havsnära miljö. Den polerade ytan gör det svårare för föroreningar att fastna på glasfästet vilket är en förutsättning för att hålla missfärgningar borta. Ytan underlättar också underhållet.

Hur blankt är ett Polerad glasfäste

Det är väldigt blankt, det är spegelblankt, men det sker små förvrängningar av spegelbilden på grund av ojämnheter i det underliggande materialet som finns tack vare gjutningsprocesen.

Delarna Rostfritt Glasfäste D Plan

Delarna är gjutan och sedan slipade på utsidan av fästet, insidan är fortsatt rå, men glasfästet håller samma motståndskraft mot elementen runt om. Glasfästet består av en över och underdel samt tillhörande skruv. Det du behöver komplettera med är ett glaspackning anpassat för den glastjocklek som du väljer.

Delarna till Rostfritt Glasfäste D Plan A4, i polerat utförande

Glaspackning till Rostfritt Glasfäste D Plan

Innan montering av ditt glas med hjälp av ditt glasfäste behöver du utrusta det med rätt sorts gummi. Det finns en rad olika glaspackningar till dett glasfäste, så det är viktigt att du väljer rätt. Varje glaspackning är anpassad till en viss glastjocklek. Väljer du för stor packning, kommer du inte kunna sluta ditt glasfäste. Väljer du för tunn packning, kommer ditt glas inte att sitta fast ordentligt. Risken är att vinden sätter det i rörelse eller att det glider ur ditt fäste.

Glaspackning till Rostfritt Glasfäste D

Montering av Rostfritt Glasfäste D Plan

Glashållare är försett med ett större ovalt hål Som är generöst tilltaget och kan rädda upp många misstag i mindre vinkelberäkningar samt borrningsmissöden. Hålet är anpassat för skruv med Insex eller Torx fattning, detta på grund av det begränsade utrymmet för skruvskallen. Enbart 14mm i utrymme finns mellan sidorna för skruvskallen.

Produktomdömen

Lämna ett omdöme

rQ74
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (1)

Det blev jättefint, men...
Skruvarna va lite skumma, vi hade inga nycklar som passade exakt, gubben fick fila till en, så att vi kunde skruva åt ordentligt.
Butikens svar:
Hej Beata.

Tack för att du uppmärksammat oss på problemet, vi inventerar vårt lager och åtgärdar problemet för framtida kunder.
Vi skickar även ut en passande Sexkantsskruvmejsel med kula, till adressen som var på din senaste order.
Förhoppningsvis hinner jag få med den i dag, bekräftelse kommer per mail när det är packat.

Trevlig helg
Mvh Magnus på Kundtjänst

Dokument & information

Du kanske också är intresserad av