Hem » Smidesprodukter » Smidesdetaljer » Hamrade Stavar » Stav Niclas Rundhamrad

Stav Niclas Rundhamrad

Handsmidd smidesstav används vanligtvis vid tillverkning av smidesräcken. material Ø14 mm L-1m
  • Smidesstav rundhamrad med ornament
  •  

 

Produktbeskrivning

Stav Niclas Rundhamrad

Denna vackert bulliga stav finns i två utföranden, Stav rundhamrad med enkelt ornament och dubbelt. Smidesstaven är avseed att ingå i staket eller räcke. Stavarna som finns i två utförande kan placeras vartanna i smidesräcket.

Stav rundhamrad med ett ornament

Denna smidesstav rundhamrad ur stål håller ca Ø14 mm diameter. Den har en höjd på 1 meter, vilket gör den optimal längd för en staket eller räckeskonstruktion. Staven har ett rundhamrat ornament iform av smideskula i mitten.

Stav rundhamrad med två ornament

Smidesstav rundhamrad med två ornament är samma räckestav som sitt syskon med ett ornament i mitten, men denna har två med placering förskjuten från mitten. Smidesstaven är tänkta att användas som en räckesstav och kan placeras ensam eller i kombination med Smidesstav rundhamrad med ett ornament.

Levereras i obehandlat tillstånd och är lämplig för varmförzinkning. Om smidesprodukten inte ytbehandlas kommer den att rosta. Innan vidare ytbehandling rekommenderas avlägsning av glödskal och eventuell olja och smuts. Detta görs enklast genom till exempel blästring eller betning.

*Varor märkta med beställningsvara, har en beräknad leveranstid om ca 7-10 arbetsdagar.

Produktomdömen

Lämna ett omdöme

EL87
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dokument & information