Hem » Maskiner och Verktyg » Arbetsbelysning

Arbetsbelysning

Sortimentet för när hösten väl sätter in och dagsljuset börjar försvinna.

Arbetsbelysning - Vi spår en ljus framtid

Arbetsbelysning led kan aldrig ersätta dagsljus, med med rätt lumen och kelvin kan vi förse dig med portabla armaturer för garage, verkstad och fordon, som ger dig bra arbetsbelysning. Strålkastare och arbetslampor som ger en stor spridning och kan kopplas samman och styras med få knapptryckningar. Ledslingor som med sina lysdioder snabbt och enkelt kan lysa upp passager på bygget, som annars drunkat i mörker. Portabla lampor med egna strömkällor som ger dig en chans när strömen går eller inte dragits fram. Varningsljus - puckar som varnar omginingen när du står illa till och arbetslampor som möjliggör reparationerna.

Nödbelysning - Pannlampor, ficklampor, varningsljus

Kvaliten på det du förbererder dig med avgör utgången på situtionen. Hos oss hittar du belysningen vi hoppas du aldrig behöver använda. Vare sig det ligger i grävmaskinen bredvid en reflexväst eller i något annat fordon instoppat i handsfacket, så skall det fungera med minimalt underhåll.

Behöver du hjälp att ta fram rätt arbetsplatsbelysning, eller bara har några frågor?

Tveka inte att kontakta kundtjänst. Du når oss enkelt antingen via formulär , mail eller telefon frågor, ring montano 031-352 68 00.