Hem » Stål och Metaller

Stål och Metaller

Stål och Metaller

Så hittar du metallen du behöver

Vårt sortiment är uppdelat i kategorier efter typ men också efter storlek. Skall du ha ett fyrkantsrör, hittar du dessa både under kategorin fyrkantsrör men också under småbitar. Om du börja med formen, då hittar så hittar du snabbt alla varjanter som vi saluför. I kategoring fyrkantsrör hittar du både stål, rostfritt, aluminium och galvat.

Här köper du större mängder stål och metaller till lägre pris

På Montano är alla metaller prissatta så att styckpriset minskar med mängden. Våra priser baseras på viktintervall och dessa intervall gäller för alla som vill handla av oss. Du hittar denna stafflingsprismodell på allt stål och övriga metaller i vårt sortiment. Vi jobbar hela tiden med att uppdatera priserna till rådande marknadspris för att erbjuda dig ett konkurrenskrafftigt pris för din kvantitet.

Hämta på vårt lager eller få utkört hem, till företaget eller bygget.

Vårt avhämtningslager finns i Bohus strax norr om Göteborg, våra kranbilar distribuerar inom Göteborgsområdet och vi skickar försändelser med fraktbolaget till privatpersoner och företag i hela landet.

Behöver du få materialet kapad till önskade längder?

Kontakta kundtjänst så försöker vi hjälpa till. Titta även på vårt sortiment av småbitar, du kanske hittar en storlek som passar dig.

Saknar någon eller har du frågor kring om produkterna?

Tveka inte att kontakta kundtjänst. Du når oss enkelt antingen via formulär , mail eller telefon 031-352 68 00.