Hem » Stål och Metaller

Stål och Metaller

Stål och Metaller


Var köper jag större mängder stål och metaller till lägre pris

På Montano är alla metaller prissatta så att styckpriset minskar med mängden. Våra priser baseras på viktintervall och dessa intervall gäller för alla som vill handla av oss. Du hittar denna stafflingsprismodell på allt stål och övriga metaller i vårt sortiment. Vi jobbar hela tiden med att uppdatera priserna till rådande marknadspris för att erbjuda dig ett konkurrenskrafftigt pris för din kvantitet.

Var hittar jag stålet jag behöver

Vårt sortiment är uppdelat i kategorier, efter material, ytbehandling, produkttyp men också efter storlek. Du kan scrolla ner och söka via bilder eller väja bland kategorierna, så som aluminium, varmförzinkat, rostfritt mm. Men du kan också söka längst upp i sökfältet. Vårt avhämtningslager finns i Bohus, strax norr om Göteborg, våra kranbilar distribuerar inom Göteborgsområdet och vi skickar försändelser med fraktbolaget till privatpersoner och företag i hela landet.

Behöver du få materialet kapad till önskade längder?

Kontakta kundtjänst så försöker vi hjälpa till. Titta även på vårt sortiment av småbitar, du kanske hittar en storlek som passar dig.

Saknar någon eller har du frågor kring om produkterna?

Tveka inte att kontakta kundtjänst. Du når oss enkelt antingen via formulär , mail eller telefon 031-352 68 00.

Stål och metaller