Hem » Stål och Metaller » Runda Rör

Runda Rör

Montano har ett brett lagersortiment av runda rör för omgående leverans över hela landet. Som privatperson eller företag är du välkommen att lägga din beställning online. Våra runda rör erbjuds i obehandlat stål, varmförzinkat, aluminium och rostfritt.

Runda Stålrör, DIN2394, tunnväggiga.

Även kallade precisionsrör. Levereras anoljad för bästa ytskickt, mycket väl lämpade för efterbehandling så som målning, pulverlackning och går även bra att varmförzinka. Rörens ytskick och tunnare väggar gör dem utmärkta för inredningskonstruktioner så som möbler och ställningar. Rören är kallformade av obehandlat stål och svetsade, de har en inre svetsfog som bygger ett par milimeter. Dessa rör ingår i vårt ordinarie lagersortiment. Precisionsrören finns även i varmförzinkat utförande.

Handelsrör och handelstub

Svetsade och ogängade vattenledningsrör med insides svetssömn, producerade i obehandlat stål. Lämpliga för ickebärande konstruktioner av grövre karaktär. Av materialkvalite EN10255, EN10255. Är fullt svetsbara och går bra att varmförzinka. Går bra att bocka om rätt utrustning används. Vanligt användningsområde är rörräcken och stolpar av olika slag.

Sömnlösa tubrör

Sömnlösa rör av obehandlat stål för tryckkärlsändamål, anpassade för heta medier. Lämpliga att använda vid överföringa av medier från pumpar, värmeväxlare, pannor etc. Följer EN-102016-2 standard.

Aluminium rör.

Montano lagerhåller även stränpressade aluminiumrör i AW6060 T6. Dessa rör saluförs i 6-meterslängder

Rostfria och syrafasta rör.

Runda Rostfria svetsade rör, vi lagerhåller oglödgade och slipade i både rostfritt och syrafast stål.

Har du frågor om vårt rörsortiment

Tveka inte att ta kontakt med kundtjänst, antingen via formulär , mail eller telefon 031-352 68 00.