Hem » Stål och Metaller » Runda Rör

Runda Rör

Montano har ett brett lagersortiment av runda rör för omgående leverans över hela landet. Som privatperson eller företag är du välkommen att lägga din beställning online. Våra runda rör erbjuds i obehandlat stål, varmförzinkat, aluminium och rostfritt.

Runda Stålrör, DIN2394, tunnväggiga.

Även kallade precisionsrör. Levereras anoljad för bästa ytskickt, mycket väl lämpade för efterbehandling så som målning, pulverlackning och går även bra att varmförzinka. Rörens ytskick och tunnare väggar gör dem utmärkta för inredningskonstruktioner så som möbler och ställningar. Rören är kallformade av obehandlat stål och svetsade, de har en inre svetsfog som bygger ett par milimeter. Dessa rör ingår i vårt ordinarie lagersortiment. Precisionsrören finns även i varmförzinkat utförande.

Handelsrör och handelstub

Svetsade och ogängade vattenledningsrör med insides svetssömn, producerade i obehandlat stål. Lämpliga för ickebärande konstruktioner av grövre karaktär. Av materialkvalite EN10255, EN10255. Är fullt svetsbara och går bra att varmförzinka. Går bra att bocka om rätt utrustning används. Vanligt användningsområde är rörräcken och stolpar av olika slag.

Sömnlösa tubrör

Sömnlösa rör av obehandlat stål för tryckkärlsändamål, anpassade för heta medier. Lämpliga att använda vid överföringa av medier från pumpar, värmeväxlare, pannor etc. Följer EN-102016-2 standard.

Aluminium rör.

Montano lagerhåller även stränpressade aluminiumrör i AW6060 T6. Dessa rör saluförs i 6-meterslängder

Rostfria och syrafasta rör.

Runda Rostfria svetsade rör, vi lagerhåller oglödgade och slipade i både rostfritt och syrafast stål.

Runda rör avhämtning i Göteborg

Är du bosatt eller verksam i Göteborgsområdet har du alltid möjlighet att hämta dina runda rör på vårt lager i Bohus. Detta förutsätter dock att du förbeställer godset så att vi i god tid hinner plocka fram det. Du kommer att aviseras när ditt gods är klart och sen kan du komma och hämta det när det passar dig.
Vi är belägna parallet med E45 i höjd med Bohus och flaggorna vajar rätt synligt, du kör in i  Bohus Centrum, ca 100 meter efter finns vi.

Hemleverans av runda rör i Göteborg

I Göteborgsområdet kör vi ut med antingen någon av våra kranbilar eller vår distributionsbil - Vi kan då leverara till företagsadresser men också på privatadresser ända in på tomten, förutsatt att vägarnas beskaffenhet inte begränsar våra fordon.

Vi skickar runda rör med fraktbolag i hela landet

Vi använder olika fraktbolag beroende på vilken typ av gods du beställer. En typisk försändelse runda rör, når orter som Stockholm - Malmö - Uppsala - Västerås inom 3 dagar. Orter belägna norr om Sundsvall får räkna med 1-3 dagar extra, beroende på ort. Detta beroende på att många frakbolag crossdockar i antingen Sundsvall eller Umeå och har generellt glesare trafik på många orter i Norrland. För de kunder belägna i Örebro har vi oftast 1-2 dagars leveranstid, detta störs enbart under vissa delar av året och då framförallt för långgodset, då det uppstår kapacitetsbrist på linjen.

Har du frågor om vårt rörsortiment

Tveka inte att ta kontakt med kundtjänst, antingen via formulär , mail eller telefon 031-352 68 00.