Hem » Stål och Metaller » Plåt » Corten Rabattkant

Corten Rabattkant

Corten Rabattkant

rabattkant

Montano saluför enkel färdig corten rabattkant tillverkad av rosttrög plåt. En rabattkant används vanligtvis som avgränsare mellan gräsmatta och grusgång eller för att avgränsa en blomsterrabatt med gräsmatta. Corten har på senare tid blivit en otroligt populär produkt för våra trädgårdar. Vanlig användning av corten förutom rabattkanter är även andra typer av planteringskärl för blommor och mindre träd och buskar.

Rabattkanter av Corten

Rabattkanterna är av vanligtvis av 3mm tjock plåt i standardlängder om ca 3 meter. Den vanligaste höjden på rabattkanten är 150mm, i regel brukar man rekommendera att minst 60-75% av höjden ligger under marken för att få ökad sabilitet. Om längre längder än tre meter önskas så sammanfogas dessa vanligtvis genom svetsning alt. via bultförband.

Erbjudander rabattkant i olika format och tjocklekar

Vi har möjlighet att leverera corten klippt i remsor i följande tjocklekar: 2,0mm, 3,0mm, 4,0mm, 5,0mm, 6,0mm, 8,0mm och 10,0mm. Alla rabattkanter levereras i längder om 3 meter. Minsta bredd är 100mm och den största bredden är 750mm.

När rostar mina rabattkaner av Corten

Rabattkanterna av Corten levereras i obehandlat utförande utan den snygga rosten. Rabattkantens rostiga yta kommer allt eftersom tiden går. Hur fort Corten får sin karaktäristiskt utseende varierar allt mellan ett par veckor till månader. Då detta beror på hur plåten utsätts för väder och vind.

Corten rabattkant med hemleverans eller för avhämtnings

Bor du i Göteborgsområdet så kör vi ut rabattkanterna med någon av våra kranbilar. Föraren ringer dig en stund innan leveransen. Väljer du att hämta själv, så får du en avisering när ditt gods är klart.

Corten Rabattkant med leverans i hela landet

Vi levererar med hjälp av fraktbolag på adresser i övriga delar av landet. Tveka inte att beställa

Har du frågor om din leverans?

Du når oss enkelt antingen via formulär , mail eller telefon 031-352 68 00.