Hem » Stål och Metaller » Galler Sträckmetall

Galler Sträckmetall

Nät Galler Sträckmetall

Galler till såkallade mjuka avspärrningar och skyddskonstruktioner. Kräver ett ramverk för stabillitet och går bra att ytbehandla. Erbjuds i vävda och svetsade utföranden

Krenelerat galler

Detta galler består av flätade ståltrådar som binds med varandra utan att vara svetsade, maskorna håller samman tackvare att tråden är bockad. Lagerförs i obehandlat stål.

Svetsat nät

Detta nät består av raka släta stavar som punktsvetsats i varje korsning. Nätet är relativt styvt, men kräver ändå ett ramverk. Lagehålles i rostfritt och obehandlat stål.

Sträckmetall

En perforerad plåt som sträckts så att perforeringen bildar en maska. Detta är en relativt vass plåt och är inte att betrakta som en mjuk avspärrning, den fungerar väl som halksydd på träkonstruktioner. Men kan självfallet även användas som avspärrning förutsatt att alla vassa kanter döljs eller skyddas. Montano lagerhåller sträckmetall i både obehndlat- och varmförzinkat stål.

Saknas någon dimension eller har du frågor kring om produkterna?

Tveka inte att kontakta kundtjänst. Det vi inte har på vårt lager i Bohus, strax norr om Göteborg kan vi allt som oftast hjälpa till med att ta hem från våra leverantörer. Priser anges vanligtvis per styck och är vanligtvis stafflade, vilket innebär att du alltid kommer att få ett bra pris på din önksade kvantitet. Du når oss enkelt antingen via formulär , mail eller telefon 031-352 68 00.