Klöverplåt

Perforerad plåt med klöverformade hål, obehandlat stål av lättbockningsbar plåt. Perfoplåten har en slät och fin yta, även om det förekommer lite uppstick på baksidan efter stansningen av klövermönstret, den är mycket lämplig att måla eller lackera. Mer info

Semesterstängt 12 juli - 2 augusti, order inkommande under perioden levereras ut i turordning i augusti.

skriv ut knapp

Klöverplåt 

Perforerad plåt i obehandlat stål, så kallad svart plåt, med utstansat klövermönster. Vanliga användningsomräden är petskydd med luft och ljusgenomsläpp, exempelvis ventilationsgaller eller elementskydd. Perfoplåten har en slät och fin yta, även om det förekommer lite uppstick på baksidan efter stansningen av klövermönstret, den är mycket lämplig att måla eller lackera. Lämnas den obehandlad, kommer den med tiden att utsättas för ytrost. Klöverplåten levereras i formatet 2x1 meter, med en tjocklek på 1,5mm. Plåten har en hålbild på på 47% dvs hur mycket av plåtytan som är öppen.

Handelsnamn: Perforerad plåt klövermönstrad
Benämning: Klöverplåt
Teknisk förkortning:
Material: Kallvalsat stål DC01
Utförande: Obehandlad, betad anoljad
Svetsning: Lämpligt utan förvärmning
Bearbetning: Lättbockningsbar
Ytbehandling
Målning: Mycket lämplig
Varmförzinkning: Lämpligt

Frakt och vikt

Klöverplåt är skrymmande

Plåtarna läggs på en regelpall som sedan ligger ner under hela transporten. Som oftast kan fraktbolagen inte lasta något annat ovanpå utan att plåten tar skada och fraktpriset beräknas därför på golvytan plåten upptar. Så kallar flakmeterpris. Du ser omgående aktuellt fraktpris för ditt köp i kassafunktionen.

Emballage

I fraktpriset ingår en plåtpall och ett täckpapp/plast, plåten bandas fast i detta och är anpassade för hantering med truck.
En enskild plåt kan troligen handlossas med lite hjälp, se dock till att skydda händer från vassa kanter.

Kranbilsleverans inom Göteborgsområdet

För adresser inom Göteborgsområdet kör vi ut med någon av våra kranbilar. Bilarna är upp till ca 12 meter och det är bra om du kontrollerar att vi kan komma fram överallt och att det inte råder viktbegränsningar för fordon. Är du osäker kan du alltid kontakta vår kundtjänst.

Avhämtning av perfoplåt på vårt lager norr om Göteborg.

Vi bistår med trucklasstning om du kommer och hämtar hos oss. Surningsredskap anpassade för standardinfästning på lastbilar och flak finns att köpa hos.

Vad väger en klöverplåt

Perforerad plåt klövermönstrad 2000x1000
1,5 mm 12,8 kg
   
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Kevin Wickman (@wickmans_smide)