Hem » Stål och Metaller » Fyrkantsrör

Fyrkantsrör

Fyrkantsrör

Handla Fyrkantsrör online hos Montano. Vi välkomnar så väl privatpersoner som företag och levererar över hela landet. Vi lagerhåller kvadratiska och rektangulära rör av flera olika sorter i både stål, aluminium, rostfritt och varmförzikat.

Fyrkantsrör Stålrör DIN2395, tunnväggiga.

Även kallade precisionsrör, finns både kvadratiska och rektangulara. Levereras anoljad för bästa ytskickt, mycket väl lämpade för efterbehandling så som målning, pulverlackning och går även bra att varmförzinka. Rörens ytskick och tunnare väggar gör dem utmärkta för inredningskonstruktioner så som möbler och ställningar. Rören är kallformade och svetsade, de har en inre svetsfog som bygger ett par milimeter. Dessa rör ingår i vårt ordinarie lagersortiment. Precisionsrören finns även i varmförzinkat utförande.

Kallformade konstruktionsrör KKR fyrkantsrör

Producerade i S355J2H och går att beställa med Certifikat. Dessa rör är en såkallad ingende produkt i bärande konstruktioner och uppfyller kraven enligt EN1090. De är kallformade och har en insides svetssömn. I och med att rören är kallformade, så är hörnens radie större, detta för att undvika sprickbildning under produktionen. Rören går mycket bra att svets och varmförzinka. Montano lagerhåller KKR i både obehandlat och varmförzinkat utförande.

Varmformade konstruktionsrör VKR fyrkantsrör

Producerade i S355J2H och går att beställa med Certifikat. Dessa rör är en såkallad ingende produkt i bärande konstruktioner och uppfyller kraven enligt EN1090. De är varmformade och har en insides svetssömn. Dessa rör kan sågas mycket grövre och har därmed den största bärförmågan i vårt rörsortiment. Dessa rör levereras i 10- och 12-meters längder och ingår i vårt beställningssortiment.

Aluminium fyrkantsrör.

Montano lagerhåller även Fyrkantsrör i Aluminium AW6060 T6. Dessa rör saluförs i 6-meterslängder

Rostfria och syrafasta fyrkantsrör.

Hos oss kan du köpa rostfria och syrafasta Fyrkantsrör med glödgat eller slipat ytskickt. Rören går att beställa med Certifikat.