Hem » Beslag » Infästning » Kategori

Cement Kemankare

  • Förankra i Betong, Lättbetong och hålsten genom injicering av ankarmassa. Pro...
    från 16,00 kr
  • Perforerad plugg Nylonplugg med hålperforering avsedd för montage i betong, ...
    från 120,00 kr
  • För ingjutning av fästelement eller reparation och ifyllnad av spruckna hål.
    2237,50 kr

Cement kemankare - Används då expanders eller betrongskruvar inte är lämliga. Kan användas till fastsättning av staket och räckse stolpar. Fungerar bra i betong, sten och till och med hålsten om hylsor används, alternativt hålutrymmet fylls.
Vi erbjuder ett antal tillbehör till dessa produkter som är tänkt att förenkla ditt arbete.

Kemankare - Ankarmassa ResiFix 

Vår storsäljande 2 komponentsmassa som även fungerar i kyla och i montering i undertak. Leverar med 2 blandarrör, vilket gör att du kan avbryta och återuppta arbetet senare. Fler blandarrör och Perforerade pluggar för hålsten säljes separat

Kemankare - Ampull

Styrenfri kemankare för osprucken betong, för tunga belastningar i ampullform, säljes i 10 pack.

SnabbCement - Quick-Rok

Snabbtorkande Cement och blandare. Härdar samma dag och tål omgående stora belastningar. Blandar du med varmt vatten, får du jobba snabbt, härdningen går då undan. Användningsområden är då Cement används med det inte går vänta ut normal härdningstid eller istället för ankarmassa. Ger ungefär samma effekt, men är inte klassad på samma sätt. Vi har framgångsrikt lagat hål och sprickor efter demolerade expander och kört över med tunga truckar efterföljande dag.

Har du frågor om Cement kemankare

Tveka inte att kontakta kundtjänst. Du når oss enkelt antingen via formulär , mail eller telefon ring Montano vid frågor om Cement kemankare 031-352 68 00.