Hem » Maskiner och Verktyg » Kap och Slip » Kapskiva » Kapskiva Aluminium

Kapskiva Aluminium

TOPLINE - Kvalite på skivan
Av högsta kvaliten, för dem som använder skivorna koninuerligt. Skivan är effektivt och du skall inte behöva byta skiva pga slitag.
Mer info

Kapskiva vinkelslip för aluminium

Kapskiva proffs för kapning med vinkelslip i aluminium. Lämplig för tunnare material så som aluminiumplåt och tunnväggiga aluminiumrör och aluminiumprofiler. Fördelen med att använda rätt skiva för aluminium är att värmeutvecklingen blir mindre vilket i sig inte försvagar aluminiumet. Värmeutveckling kan försvaga aluminium strukturellt upp till 50%, även om så extrema försvagningar enbart sker vid svetsning.

Art.nr Dimension Maskinfäste Rpm/min Antal/frp
         
 205911 125 x 1,5  22,23 12 200 50
         

Skivan finns i en storlek 125mm, en tjocklek 1,5 mm och har standardinfästning för vinkelslip, 22,23mm.

Om Rhodius slip- och kapskivor

Skivorna kommer från en tysk kvalitetstilverkare, något okänd för de flesta som inte spenderar merparen av sin arbetstid i verkstäder. Tillverkaren erbjuder produkterna i flera kvaliter, vi har valt att sälja de två bästa kvaliterna.

PROLINE - Kvalite på skivan

Vänder sig till den som vill ha en bra skiva, men som inte nödvändigtvis vill betala extra för att slippa ett par sekunders byten.

TOPLINE - Kvalite på skivan

Av högsta kvaliten, för dem som använder skivorna koninuerligt. Den effektivt och du skall inte behöva byta skiva pga slitag.