Hem » Maskiner och Verktyg » Kap och Slip » Kapskiva » Kapskiva stål och rostfritt

Kapskiva stål och rostfritt

med högsta prestanda, längsta livslängden, för tunna profiler och solida material.
TOPLINE - Kvalite på skivan

Av högsta kvaliten, för dem som använder skivorna koninuerligt. Den effektivt och du skall inte behöva byta skiva pga slitag. I detta verkstadsutförande är skivan även keramiskt förstärkt, slipytan är alltså fylld med keramiska korn för att åstakomma högre slitmotstång och lång livsläng.
skivan även keramiskt förstärkt

Mer info

Kapskiva för stål och rostfritt med vinkelslip för äkta proffs. Tunn klinga med keramiska slipkorn. För aggressiv skärprestanda med en riktigt lång livslängd, ger ökad produktivitet och minskar onödiga byten. Genom att välja kapskivor med keramiska korn får du kapskivor med hög avverkningsgrad och lång livslängd. Kapskivorna är försedd med krossat keramiskt material, allt eftersom skivan avverkas framträder det nya keramiska kristaller som gör att kapskivan känns som ny under hela sin livslängd. Kapskivan riktas mot professionellt bruk, erbjuder bra prestanda. och är idealisk för den kräsna användaren. 

•   För stål och rostfritt
•   Vattentålig
•   Hög prestanda på solida material
•   Hög prestanda på tunna material
•   Lång livslängden

kapskiva

Artikel Dimensioner Maskinfäste Max. RPM Antal/frp
  b t      
210222 125 1 22,23 12 200 25 st
210223 125 1,5 22,23 12 200 25 st
210225 180 1,5 22,23 8 600 25 st
210226 230 1,9 22,23 6 600  25 st

Skivorna kommer från en tysk kvalitetstilverkare, något okänd för de flesta som inte spenderar merparen av sin arbetstid i verkstäder. Tillverkaren erbjuder produkterna i flera kvaliter, vi har valt att sälja de två bästa kvaliterna.

PROLINE - Kvalite på skivan

Vänder sig till den som vill ha en bra skiva, men som inte nödvändigtvis vill betala extra för att slippa ett par sekunders byten.

TOPLINE - Kvalite på skivan

Av högsta kvaliten, för dem som använder skivorna koninuerligt. Den effektivt och du skall inte behöva byta skiva pga slitag.

I verkstadsutförande är skivan även keramiskt förstärkt, slipytan är alltså fylld med keramiska korn för att åstakomma högre slitmotstång och lång livsläng.

skivan även keramiskt förstärkt