Lamell slipskiva

För slipning av stål och rostfritt med vinkelslip, plant och konkavt, korn 40, 60 och 80. 125mm för vinkelslip
  • Lamell slipskiva
  •  
  •  
Produktbeskrivning

Lamell slipskiva

Lamellrondell för slipning och gradning av stål och rostfritt med vinkelslip. En riktig proffsskiva med hög avverkning. Lamellrondellen består av flera stycken sammansatta slipdukar med olika kornstorlekar. Dessa lamellskivor är 125mm.

Konkav eller plan rondell

Vilken skall du välja, det finns inget rätt eller fel. Du kommer få olika svar beroende på vem du pratar med. Vissa kommer påstå att det är lättare att komma åt svetsfogar i hörn, andra kommer med alternativa hemmasnickrade teorier som faktiskt låter rätt troliga. I slutändan är det ändå så att det är en smaksak och det är sättet som du arbetar på som avgör vilken skiva som är lämplig till vilket arbete. Vi erbjuder dig den du tycker är mest lämplig.

Om Rhodius slip- och kapskivor

Skivorna kommer från en tysk kvalitetstilverkare, något okänd för de flesta som inte spenderar merparen av sin arbetstid i verkstäder. Tillverkaren erbjuder produkterna i flera kvaliter, vi har valt att sälja de två bästa kvaliterna.

  • TOPLINE
  • PROLINE


Topline
är den högsta kvaliten och riktar sig till den som använder vinkelslipen stadigvarande. Skivan skall vara effektiv och du skall inte heller behöva byta den konstant pga åtgång.

Proline vänder sig till den som vill ha en bra skiva, men som inte nödvändigtvis vill betala extra för att slippa ett par sekunders byten och eller tid vid kapning. Det är fortfarande en kvalitesprodukt som avsedvärt skiljer sig från "brandade" skivor i den vanliga lågprishandeln.