Slipband

För stationära bältslipare, slipar stål och metaller, rostfritt, för industriellt bruk.
topline

Ingår i det som Rhodius kallar TOPLINE vilket är deras högsta kvaliten och riktar sig till proffesionella användare. Slipningen skall ske effektivt och du skall inte heller konstant behöva ersätta bandet pga slitage. Mer info

Slipband för stationära slipmaskiner

Allround slipband olika typer av material främst slipning av stål, metall & aluminium, slitstarkt band med hög brottstyrka. Klarar av agresiv och hård slipning av stål, fungerar även bra att använda vid slipning av rostfria stålsorter. Finns i olika storlekar och kornstorlekar. Kontinuerlig matningsband med zirkonium för stationära bandslipmaskiner.

•   Tre lager polyester mot revor
•   Vattenavstöttande, för skär- och slipvätskor
•   Keramiskt slitstarkt mot stål och rostfritt
•   För industriellt- och verkstadsbruk

För stål och rostfritt

Banden innehåller inga rostdrivande partiklar och är anpassade för både rostfritt, 1.4301, och kolstål. Viktigt att du som användare inte växlar mellan mellan dessa ståltyper, ett band som används med kolstål är kontaminerat och ej lämpat att använda på rostfritt.

topline

Ingår i det som Rhodius kallar TOPLINE vilket är deras högsta kvaliten och riktar sig till proffesionella användare. Slipningen skall ske effektivt och du skall inte heller konstant behöva ersätta bandet pga slitage.