Slipduk

flexibel puts och polerduk för manuell bearbetning av stål och rostfritt, anpassar sig till ytans former, finns i olika kornstorlekar.
kvalitetssymbol Rhodius PROLINE
Serien som vänder sig till den som vill ha en bra produkt, men som inte nödvändigtvis vill betala extra för att slippa ersätta den med tiden. Det är fortfarande en kvalitesprodukt som avsevärt skiljer sig från vanliga slipprodukter du hittar i den lågprishandeln som riktar sig mot privata användare.
Mer info

Semesterstängt 17 juli - 4 augusti

Puts och polerduk

Slipduk för rengöring och återställning skadade eller angripna ytor som med tiden fått ytbeläggningar som kan vara svåra att göra rent utan större åverkan med konventionella hushållsrengöringsredskap. Denna produkt får bort det smutsiga ytskicktet och skappar en ny yta. Tack vare flera kornstorlekar kan slipytan anpassas så att den stämmer överens med orginalslipningen. Detta är särskilt viktigt när det handlar om produkter med så kallad slipad yta, något som är vanligt på rostfri detaljer i hem och offentliga miljöer. För att dina rostfria detaljer inte skall oxiderar överväldigande direkt efter rengöring, rekommenderar vi ordentlig rengöring av slipytan samt avfettning. Detta för att gamal smuts som fastnat i sliparket inte skall återkontaminera stålet.

Den här slipduken gör egentligen inte rent något, i själva verket slipar den fram en ny ren och fräsch yta. I och med det kan man också använda den för att reparera skadade partier och återställa dem till sitt ursprung.

Passar till:
•   Stål
•   Rostfritt stål
•   Glasfiberförstärkta polymer GFRP

Storleken på duken är 229 x 152 mm

Putsduk för handslipning

Denna putsduk är avseed för handlipning, eventuellt med kloss eller annan styvare yta som underrede. Den är inte tänkt att fästas vid maskin, det finns bättre lämpade produkter för det ändamålet.

Du kanske också är intresserad av
  • Rostfritt A4 i polerat eller slipat utförande, för 42,4 rör. Passar alla stan...
    från 170,00 kr
  • Dekorationsrör för ledstång, stolpe, slipad yta, inre svetsfog, ej lastbärand...
    från 248,50 kr
  • Rostfria fyrkantsrör med slipad även kallad för borstad yta av rostfritt 1.43...
    från 518,00 kr