Hem » Stål och Metaller » Stålplatta » Varmförzinkad Stålplatta

Varmförzinkad Stålplatta

Färdiggalvad fotplåt med stansade hål. Används primärt som stöd för stolpar eller annat gods som skall förankras på gjuten betong.

 

Produktbeskrivning

Fotplåt med 4 hål C3

Fotplåt med färdiga bulthål och varmförzinkad ytbehandling.

Varmförzinkad Stålplatta S355J2

Fotplåten är producerad av S355J2 material. Plattan har lätt gradade kanter för att minimera sprickbildning i galven. Fotplåten har stansade hål som alltid är en dimension som överstigande godstjockleken på plattan. Bör tilläggas att trotts att denna produkt är producerad i ett 355 material med spårning efter alla konstens regler, så är detta INTE en ingående produkt och skall ej sammanblandas med våra obehandlade stålplattor, som är det. Plattan är stansad och varken brotschad eller kontrollerad och uppfyller därmed inte kraven som ställs i EN1090-1.

Varmförzinkad Fotplåt S355J2 med 4 hål.

Den färdiggalvade fotplåtarna är i första hand avsedd för projekt som ej kräver "ingående produkter" men ändå är av bärande karaktär samt kräver ordentlig väderbeständig förankring. Tex förankring i mark av stöttor till skärmtak eller kraftigare förankring till räcken, barriärer eller avskiljare.

Fördelen med danna produkt är att den finns färdig som lagermaterial och kan användas till panikprojekt, då tid inte finns att sammanfoga och galva i efterhand.

Produktomdömen

Lämna ett omdöme

RBbd2
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dokument & information

Dokument (1)

Du kanske också är intresserad av

  • från 85,50 kr