Verktygssats Wera

Innehållandes spärrskaft, bits och hylsor. Denna sats är kompakt, inte bara utifrån satsens storlek utan även för att spärrskaftet är av micro typ. Spärrskaftet ryms inte bara i din handflata, utan kommer också åt att dra åt i trånga utrymmen. Det följer med ett mycket stort urval av bits, en hylsadapter och vanliga 1/2 tums hysor. Mer info

Kompakt Verktygssats

Innehållandes spärrskaft, bits och hylsor. Denna sats är kompakt, inte bara utifrån satsens storlek utan även för att spärrskaftet är av micro typ. Spärrskaftet ryms inte bara i din handflata, utan kommer också åt att dra åt i trånga utrymmen. Det följer med ett mycket stort urval av bits, en hylsadapter och vanliga 1/2 tums hysor.

Spärrskaft mini för bits

Ett mycket litet spärrskaft med bitsfattning som klarar mycket tränga utrymmen. Är smidt och av mycket hög kvalite trotts sin ringa storlek. Det följer med en hylsadapter i bitsstorlek, som möjliggör fastsättning av 1/4" hylsor.

bitshållare

 

Hylsset 1/4 tum

För användning med spärrskaft eller skruvdragare, med hjälp av medföljande adapter passar dessa hylsor på vanliga bitshållare som kan fästas i vanliga skruvdragare. Hylsorna är färgkodade efter storlek.

Innehåller följande delar mm Färgkod
Hylsor 1/4 tum 5 mm Ljusgrön
  5.5 mm Orange
sexkantsfattning wera hylsa 6 mm Blå
7 mm Ljusgul
8 mm Ljusrosa
10 mm Gul
11 mm Ljusblå
12 mm  Turkos
  13 mm  Rosa

 

Bittsats 23 st bits 25mm

En bittsats innehållandes varje tänkbart bits du kan behöva i vardagliga situationer. Denna sats innehåller tom säkerhetstorx för torxskruvar med ett stift i mitten, dock inte av microtypen som krävs för att pilla sönder din mobiltelfon.

ph pz spår tx Säkerhetstorx insex
PH1 PZ1 1.0 x 5.5 TX10 TX10 3
PH2 PZ2   TX15 TX15 4
PH3 PZ3   TX20 TX20 5
      Tx25 TX25 6
      TX30 TX30 7
      TX40   8

 

Bitshållare 50mm Wera

En något mindre bitshållare anpassade för små verktyg i trånga situationer, den har ändå en mindre magnet som håller skruven på plats. Bitset lossnar enbart genom att du drar kragen på bitshållaren bakåt.

bitshållare magnetisk bitshållare

Fabrikat: Wera