Bult

Sexkantsbult

Montano lagerhåller stora mängder Bult. Dessa är tillgänglinga för alla via vår webhandel. Vi har en fysisk avhämtning på vårt lager i Bohus, egen distribution i Göteborgsområdet och skickar stora mängder paket över hela landet.

Varmförzinkad Bult

Vi har varmförzinkad bult- i hel och delgängat utförande. Dessa har metrisk gänga och håller ISO standard 4017. Stålkvaliten eller hållfasthetsklassen är 8.8.

Rostfri Bult (syrafast)

Vi på montano har medvetet valt att endast sälja syrafasta bult, det är en variant av rostfritt med en högre motståndskraft emot rost. Dessa bult erbjuder vi i del- och helgängat utförande i dimentioner upp till M20. Vår längsta delgängade bult är 150 mm om detta inte är tillräckligt för dig, kan vi erbjuda helgängad stång i syrafast utförande.

Stålbyggnadsskruv EN1090 godkänd

Specialprodukt inom stålbyggand. Ett CE-märk butlförband som leveras komplett med mutter och är godkänt för bärande delar av en stålkonstruktion. Produkten har full spårbarhet är samtestad med tillhörande mutter och levereras med certifikat. Stålbyggnadsskruven tas hem emot beställning och säljes enbart i obruten förpackning, certifikat ingår.

Vagnsbult

Vi lagerhåller Vagnsbult i både syrafast och varmförzinkat utförande. Dessa bult kan kombinderas med valfri mutter av samma material eller ytbehnadling.

Jag hittar inte den bult jag söker!

Tveka inte att kontakta kundtjänst. Du når oss enkelt antingen via formulär , mail eller telefon 031-352 68 00.