Hem » Infästning » Betongskruv » Betongskruv C3

Betongskruv C3

självgängande, ersätter expander, demonteringsbar, hål fylls med Quik-Rok eller ankarmassa, för att återställa betongen.
Produktbeskrivning

Betongskruv

Pluggfri betongskruv, för tung infästning i betong, sten och murbruk.

Betongskruv

En självgängande betongskruv, som ger en expansionsfri infästning. Mycket lämplig nära kanter eller vid små infästningsavstånd. Godkänd för sprucken och ej sprucken betong. Fullständigt demonterbar och rekommenderas framför annat vid tillfälliga installationer, så som montage av stöttor vid formsättning. Enkel montering och demontering, spar tid, genom att kräva mindre håldimension, uppnår ändå mycket höga utdragsvärden. Skruvens användnigsområde är lika stort om inte större än en betongexpanders. Montering av bärlina mot betongvägg med hjälp av balkskor eller andra byggbeslag. Infästning av fotplåtar i betongfundament, eller speciellt i fall med lagerinredningar som kan behöva monteras ned i takt med att behoven förändras.

Betongskruv borrdiameter

Betonsskruvens borrdiameter är det som anges i artikelbenämningen, skruven är alltså så pass mindre att den går in i hålet. Det finns inget behov av några specialborr, utan betongskruv 10x200 mm skall alltså borras med ett 10mm betongborr till ett djupp på 200mm. Vi har extra långa betongborr av proffskvalite på lager.

Betongskruven är CE-märkt och klassad C3

CE-märkt - Conformité Européenne C3

Storlek på skallen så du kan välja rätt sexkants hysa till din betongskruv

Sexkantsskalle ( HEX )

  Storlek på Betongsskruv 8 10 12 14
  Storlek på sexkantsskalle och passande hylsa 13mm 15mm 18mm 21mm
Betongborr
Betongborr med enkelskär eller dubbelskär för användares bekvämlighet.
SDS+ SDS-max hammarborr
Betongborr SDS
Info
Hylsor för mutterknackare
Hylsorna tål slag men fungerar lika väl med vanligt spärrskaft eller momentnyckel. Slagmaskin underlättar infästningen av betongskruven
 
Från 75 kr / st
Info
Självjusterande skiftnyckel - Automatisk skiftnyckel
Detta verktyg stänger själv om sig när du greppar skallen på skruven - nymodighet som är ett måste. Om du besöker oss, be om att få testa den!