Ficklampa LED

Vanlig eller laddningsbar med Litiumbatteri och 10h brinntid, laddas via USB. Hel-, halv- och varselljus.

Ficklampa LED 

CAT Ficklampa LED använder CREE® LED teknologi och erbjuder en fokuserad ljusstråle på 220 lumen upp till 120 meter. Tillverkad av stryktålig aluminium. Ficklampan har tre olika ljusfunktioner för att reglera styrkan precis så mycket som behövs. Drivs med tre srycken inkluderade AAA-batterier.

Upp till 6 timmars användning, vattentålig.

Ficklampan är en LED lampa och är tillverkad av eloxerad aluminium, klarar hårda förhållande och har ett utbytbart laddningsbart batteri. Cats garanterar vattentäthet som gör att man till och med kan sänka ner LED ficklampa i vatten. Den varianten med vanliga batterier har vid en nödsituation används av mig, nedsänkt i havet under ca 30 minuter, medans ett roder reparetats på en skuta. Trotts detta uppvisade ficklampan tecken på liv även efteråt och fungerade utmärkt efter att ha sköljs och torkat upp ordentligt.

Ficklampa laddningsbar

Ficklampan har ett lithiumbatteri av typen 18650, det är en av de vanligaste batteritypen, så du kan enkelt med tiden ersätta ditt batteri eller komplettera med ett extra. Ficklampan har en brinntid på ca 10 h i max läget och laddas på ca 6, med hjälp att medföljande USB kontakt som du enkelt trycker in i din mobilladdare. Tiden variera dock med styrkan på din laddare, en kraftig iPad laddare fyller batteriet till max på enbart 1h 30min. 

Ficklampa 220 / 420 lumen

För den som inte vet hur mycket 420 lumen är, så säger vi att 200 lumen är anständig för en ficklampa och hänvisar till Prestandabelysning som har en större expertertis inom ljusområdet. Ficklampan har en främre lins som är ljusterbar, skjuts fram och tillbaka, den reglerar fockuspunkten på din ljusstråle och kan belysa ett mindre område 120 meter bort. Lampan har tre lägen, ett klick ger full ljusstyrka, två ger ett halvljus, som spar på batteriet när vi inte behöver max ljus och det tredje är ett blinkand varsel ljus, med full ljusstyrka. Något som kan vara bra att ha i nödsituationer.

Ficklampa led laddningsbar