Hålsåg Metall set

Kompletta set med hålsågar för stål och metaller. Levereras i praktisk förvaringsväska med tillhörande centrumborr och hålsågshållare. Finns i flera olika utföranden med olika dimensioner av hålsågar.

Semesterstängt 17 juli - 4 augusti

Hålsåg Metall Kobolt set

Hålsågar av bi-metall legerad med 8% kobolt vilket ger en minimal värmespridning och lång livslängd. Varje hålsåg har varierad tandning vilket ger ett rent och fint skär. Hålsågar för stål, aluminum och andra metaller med ett skärdjup på 45mm. Enkla byten mellan olika dimensioner av hålsågar görs 5 gånger snabbare tack vare Mandrex One-Click system.

Användningsområde
Dessa hålsågar är främst avsedda för håltagning i stål, aluminium, mässing, koppar och rostfritt stål. Enkel håltagning i plåtar och stålbalkar med snabba verktygsbyten tack vare Mandrex smidiga One-Click system. Håltagning i andra material så som plast och trä är möjlig.

One-Click-System
Snabba byten med en enkel knapptryckning, inga extra verktyg eller skruvmejslar behövs för att byta mella onlika hålsågar.

  • Hålsågar i bimetall med 8% Cobolt.
  • Skärdjup 45 mm.
  • Hålsågar med variabel tandning.
  • One-click-system.
  • 5 ggr snabbare byte.
  • Varje set med hålsågar levereras komplett med centrumborr och snabbhållare med sexkantfattning.


Hålsågsset Industri Metall
Väska med något mindre hålsågar (19, 22, 25, 29, 35, 38, 44, 51, 57, 64, 76mm) levereras tillsammans med hålsågshållare och centumborr.

Hålsågsset VVS Metall
Innehåller hålsågar (19, 22, 29, 38, 44, 57mm) centrumborr och hålsågshållare med one-click-system.

Hålsågset Elektriker Metall
Innehåller hålsågar (22, 29, 35, 44, 51, 64mm) centrumborr och hålsågshållare med one-click-system.