Hem » Beslag » Infästning » Träskruv » Konstruktionsskruv W

Konstruktionsskruv W

med borrspets CE-märkt, C3, lämplig för inomhus och utomhus.

Konstruktionsskruv dubbelgängad

Konstruktionsskruv W är avsedd för användning inom- och utomhus. Skruvens gängform gör att den lämpar sig för de flesta montage i trä, spånskrivor, plywood och andra boardmaterial. Undersidan på skruvskallen är konstruerad för att passa perfekt vid montage i balk- och stolpskor. Därmed är Konstruktionsskruven ett utmärkt alternativ till fransk träskruv vid många olika montage, framförallt där hög klämkraft och låg bygghöjd eftersträvas.

Borrspets - för sprickfria montage

Konstruktionsskruv med borrspets som ger ett lågt inskruvningsmoment och minimerar sprickbildning. Med skruven behövs ingen förborrning.

Montage, trä mot trä, i plint eller stolpsko

Skruvens utformning och hållfasthet är idealisk för fastsättning av stolpar och reglar, men också fastsättning i plintjärn och stolpskor. Skallen bygger inte nämnvärt och kan därmed användas diskretare än konventionell fransk skruv. Konstruktionsskuven är idealisk att använda för infästning av bärande reglar mot limträbalk, kan med fördel användas tillsammas med bulldogs, så kallade tandade brickor, för att låsa reglar ocfh förhindra vridningar. Den dubbelgängade skruven drar ihop limträbalken med regelverket samtidigt som den tandade bricka motverkar vridningar.

Konstruktionsskruv C3, CE-märkt

Yttbehanlingen på denna skruv håller korrosionsklass C3, den fungerar både inomhus och utomhus, med reservation för kustnära instalationer, då Rostfritt A4 syrafast är att föredra. Konstruktionsskruven uppfyller byggnormer och är CE-märkt.

Skruven behöver ej forborras - har borrspets Konstruktionsskruv dubbelgängad, gängan drar ihop virkent illustrion av Torx spår - TX, av typen som passar till skruvskallen C3 CE-märkt - Conformité Européenne

Bits
Bitset är den slita mejseln du kan slänga i metallåtervinnigen och ersätta med ett nytt till marginell kostnad.
 
Bits i lösvikt från 10 kr
Info
Skyddsglasögon
Genomskinliga, mörktonade, gula eller med spegelglas.
Vi har skyddsglasögonen till dig
 
Skyddsglasögon med styrka eller ton
Info
gaffelankare Byggbeslag för trästommar