Hem » Infästning » Träskruv » Konstruktionsskruv W

Konstruktionsskruv W

Träskruv med stort brickhuvud som ger bra genomdragningsvärden och samtidigt låg bygghöjd. Skruv med borrspets som minimerar sprickbildning. CE-märkt enligt EN 14592. Korrosivitetsklass C3, lämplig för montage både inomhus och utomhus.

 

Produktbeskrivning

Konstruktionsskruv W

Konstruktionsskruv W är avsedd för användning inom- och utomhus. Skruvens gängform gör att den lämpar sig för de flesta montage i trä, spånskrivor, plywood och andra boardmaterial. Undersidan på skruvskallen är konstruerad för att passa perfekt vid montage i balk- och stolpskor. Därmed är träskruven W ett utmärkt alternativ till fransk träskruv vid många olika montage, framförallt där hög klämkraft och låg bygghöjd eftersträvas.

Borrspets - för sprickfria montage

Konstruktionsskruv med borrspets som ger ett lågt inskruvningsmoment och minimerar sprickbildning. Med konstruktionsskruven behövs ingen förborrning.

Montage, trä mot trä, i plint eller stolpsko

Konstruktionskruvens utformning och hållfasthet är idealisk för fastsättning av stolpar och reglar, men också fastsättning i plintjärn och stolpskor. Skallen bygger inte nämnvärt och kan därmed användas diskretare än konventionell fransk skruv.

Konstruktionsskruv C3, CE-märkt

Yttbehanlingen på denna skruv håller korrosionsklass C3, den fungerar både inomhus och utomhus, med reservation för kustnära instalationer, då Rostfritt A4 syrafast är att föredra. Konstruktionsskruven uppfyller byggnormer och är CE-märkt.

Skruven behöver ej forborras - har borrspets gängan drar ihop virkent illustrion av Torx spår - TX, av typen som passar till skruvskallen C3 CE-märkt - Conformité Européenne

Bits - långa bits, extra långa bits, torx bits

Bits

Bitset är den slita mejseln du kan slänga i metallåtervinnigen och ersätta med ett nytt till marginell kostnad.

Bits i lösvikt från 10 kr

Info

Skyddsglasögon

Skyddsglasögon

Genomskinliga, mörktonade, gula eller med spegelglas.
Vi har skyddsglasögonen till dig

I alla prisklasser

Info

gaffelankare Byggbeslag för trästommar

Produktomdömen

Dokument & information