Träskruv

Träskruv

Montano har träskruv som passar de flesta montage i trä, spånskivor, plywood, stommar och reglar. Välj bland flera olika stålmaterial och ytbehandlingar beroende på användnings- och montageområde. Vi har allt från små rostfria försänkta träskruv stora varmförzinkade träskruv med sexkantigt huvud. Skruv finns i både hel- och delgängat utförande.

Syrafast träskruv med borrspets

Försänkt skruv i syrafast stål, själborrande spets för havsnära montange. Kommer inte att utsättas för rostangrepp på samma sätt som en vanlig rostri skruv. Denna skruv är vaxad, inte för rostskyddets skull utan för att minska friktionen mot trämaterialet du skruvar i. Vi rekommenderar denna skruv varmt till alla som renoverar en gammal sjöbod, eller bygger brygga. Den blanka skruvskallen kommer i de miljöerna att smälta in efter ett par år. På bryggor och däck kommer den att bli skinande ren var gång du gör rent trallen. Borrspetsen gör att den fungerar bra även i hårda träslag, även om vi rekommenderar försänkning i Hardwood. Prisvärda försänkare till skruvdragare hittar du här.

Träskruv utomhus C4

Vanlig försänkt träskruv behandlad att utstå ett svenskt klimat. Denna skruv har ett modern torxspår som gör att du får bra grepp och slipper runda skallar och bits. Bitsen är numera snuskigt billiga och kan användas som en slit och släng vara, men vi rekommenderar ändå att du väljer ett kvalitetsbits. De kostar från ca en 10a. Skruven har en grymt vass spets och borrar sig ner i vanligt trallvirke med lätthet. Du kommer uppskatta den framför andra märken i lågprismarknader.