Hem » Beslag » Infästning » Kategori

Träskruv

 • försänkt med stjärnspår PZ, för utomhus, marina miljöer, av syrafast stål. Sk...
  från 25,00 kr
 • Kraftig skruv för kustnära installationer, försänkt med Torx fattning. Vaxad ...
  från 82,50 kr
 • Bborrstpets och Torx fattning, för trallvirke i kustnära områden, stadsmiljöe...
  från 232,50 kr
 • Träskruv TFT C4 för normalt och kraftigt montage, lämplig för utomhus montage...
  från 86,25 kr
 • försänkt med torxspår, bandad med Ph2, avsedd för trallvirke utomhus i ex. br...
  från 111,75 kr
 • Norsk träskruv - konstruktionsskruv med borrspets och integrerad bricka med f...
  från 1,75 kr
 • en kraftig konstruktionsskruv med stor dragkraft, dras med hylsnyckel. Bör fö...
  från 0,53 kr
 • syrafast konstruktionsskruv med sexkantigt huvud och grov gänga avsedd för in...
  från 9,00 kr
 • med borrspets CE-märkt, C3, lämplig för inomhus och utomhus. Mer info
  från 2,00 kr
 • För sprickfritt montage av hårda trallvirken. Kan monteras utan förborrning o...
  från 643,75 kr
 • Montangeskruv med borrspets avsedd för montering av stommar - Torx Mer ...
  215,00 kr
 • för montage av gipsskivor inomhus mot träregel, bandad eller i hink.
  från 116,25 kr
 • Stjärnspår bandad, för montage i max 0,9 mm stålregel inomhus.
  från 174,00 kr
 • Försänkt med skärande rillor, bandad, stjärnspår för montage träreglar inomhu...
  från 166,50 kr
 • Dubbelgängad skruv för infästning av fästen för ledstång. Spår för fast nycke...
  från 1,35 kr
 • Montagestötta, förutsättning för att enkelt montera stora skivor på egen hand.
  från 350,00 kr
 • Flexibel materialstötta med stor lastkapacitet och olika längder
  från 620,00 kr

Träskruv

Montano har träskruv som passar de flesta montage i trä, spånskivor, plywood, stommar och reglar. Välj bland flera olika materialen på skruvarna efter ditt behov. Vi har allt från små rostfria försänkta träskruv stora varmförzinkade träskruv med sexkantigt huvud. Skruv finns i både hel- och delgängat utförande.

Skruv med borrspets - slipp förborra för skruv

De flesta skruvar finns numera med borrspetsar som gör att du slippet förborra för skruven. Även om materialet är av sådan karaktär att du inte behöver förborra, gör spetsen att du undviker sprickbildningar nära kanter och de underlättar ditt nerskruvande. Borrspetsen gör också att inte lika hårt tryck behöver appliceras vilket underlättar ditt skruvande.

Fransk skruv - med eller utan fläns och borrspets

Franska träskruv kallas också för konstruktioneskruvar, dessa används när man behöver högre hållfasthet än vad en vanlig skruv eller spik kan åstakomma. Vi erbjuder fransk skruv med fläns och borsspets alternativt som vanlig standard fransk skruv. Den franska skruven med fläns erbjuds som hållfasthetsklassad. Vi har medvetet valta en skruv i 8.8 i kvalite, detta för att skruven skall leva upp till namnet konstruktionsskruv. Som Rostfri lagerhåller vi fransk skruv enbart som A4 syrafast. Vår ambition är att bara levera fransk skruv av högsta kvalite.

Rostfri träskruv

Rostfri är samlingsnamet för två grupper av material.
Rostfri skruv A2 som faktiskt får en hel del rost i vårt klimat, men är mycket lämplig att användas inomhus.
Rostfri skruv A4 också känd som A4 syrafast, som klarar vårt klimat mycket väl, även om den med tiden kan få lite missfärgningar om den utsätts för havsvatten.
Vi har rostfri skruv i både A2 och A4, läs nogrannt beskrivningen på artikelsidan så att du väljer rätt skruv för ditt behov.

Rostfri träskruv CSK

En billig rostfri träskruv A4 med försänkt skalle och stjärnspår av typen PZ Pozidriv du hittar rätt kvalitetsbits för några kr här Skruven är rostfri A4, dvs syrafast och levereras i små förpackningar så du kan köpa rätt mängd.

Rostfri fransk träskruv A4

Rostfri fransk träskruv A4 syrafast , mycket väl lämpad för utomhusbruk i vårt klimat. Den franska skruven fungerar väl även i marina miljöer. Den är delgängad till 60% av skruvlängden och säljs som lösvikt skruv. Tabell med nyckelvidd på produktsidan.

Syrafast träskruv med borrspets

Försänkt skruv i A4 syrafast stål, själborrande spets för havsnära montange. Kommer inte att utsättas för rostangrepp på samma sätt som en vanlig rostri skruv. Denna skruv är vaxad, inte för rostskyddets skull utan för att minska friktionen mot trämaterialet du skruvar i. Vi rekommenderar denna skruv varmt till alla som renoverar en gammal sjöbod, eller bygger brygga. Den blanka skruvskallen kommer i de miljöerna att smälta in efter ett par år. På bryggor och däck kommer den att bli skinande ren var gång du gör rent trallen. Borrspetsen gör att den fungerar bra även i hårda träslag, även om vi rekommenderar försänkning i Hardwood.

Rostfri trallskruv A4 syrafast

Ännu en skruv i värsting materialet Rostfritt A4 syrafast, som lämpar sig för montering i vilken miljö som helst. Skruven har mindre skalle än vanliga trässkruvar och är enbart gängad i den del som är tänkt att nå det underliggande materialet. Trallskruven är utrustad med borrspets vilket försvårar sprickbildningar nära kanter, dock skall skruven förborras för bästa resultat om exotiska träslag används. Hardwood skall även gärna försänkas.

Träskruv utomhus C4

Vanlig försänkt träskruv behandlad att utstå ett svenskt klimat. Denna skruv har ett modern torxspår som gör att du får bra grepp och slipper runda skallar och bits. Bitsen är numera snuskigt billiga och kan användas som en slit och släng vara, men vi rekommenderar ändå att du väljer ett kvalitetsbits. Skruven har en grymt vass spets och borrar sig ner i vanligt trallvirke med lätthet. Du kommer uppskatta den framför andra märken i lågprismarknader.