Hem » Infästning » Träskruv » Syrafast Trallskruv A4

Syrafast Trallskruv A4

Syrafast träskruv med borrstpets och Torxspår som är avsedd för montering i staket och trallvirke mot träregel. Lämplig för kustnära områden, stadsmiljöer och andra krävande tillämpningar såsom pooldäck och bryggor vid hav.
  • Syrafast träskruv borrspets
  •  

 

Produktbeskrivning

Syrafast träskruv A4

Tålig träskruv i syrafast material med borrspets och Torxspår som är avsedd för montering i staket och trallvirke mot träregel. Lämplig för kustnära områden, stadsmiljöer och andra krävande tillämpningar såsom pooldäck och bryggor i havet.

Trallskruv eller träskruv

Det vanligaste användninsområden för denna skruv är vid skruvande av trall. Som trallskruv är den tillräckligt styv att den klarar av att motstå kraften från det svällande virket, när detta suger åt sig fukt. Den är särskilt lämplig vid användning av tropiska träslag, dessvärre behöver den då förborras.

Det andra vanligaste användningsområdet är för konstruktionsdelar så som trappor och räcken, även om trallen sätts på höga stolpar. Där är påfrästningarna är större på grund av svängningar och det ställs större krav på hållbarhet. Då är denna träskruv att rekommendera.

Vaxad skruv

Vår rostfria Träskruv är behandlad med ett vax vilket ger en lättare montering. Huvud med skärande rillor försänker skruven och skapar en slät och jämn yta. 

Syrafast A4

Utomhus träskruv tillverkad av syrafast, rostfritt stål för utomhusbruk anpassar för kustnära och andra utsatta områden. Ytbehandlingen är vaxad och ger en lättare montering. Huvud med skärande rillor som försänker skruven och gör ett slätt och fint slutresultat vid montering.

Trall vid pool och brygga

Denna träskruv är avsedd för bland annat montering av stolpar, staket och trallvirke mot träregel i utsatta miljöer, så som brygga, pool eller sjöbod.

Välj rätt skruv

Rätt längd på skruven - ett bra tips vid montering av trallskruv är att välja en skruv som är dubbelt så lång som tjockleken på materialet som ska monteras. Skruva inte i skruven för djupt. Huvudet bör inte ligga djupare än 2 mm under brädans yta.

CE-märkt enligt EN 14592

Produktomdömen

Lämna ett omdöme

eVkQ
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dokument & information

Dokument (1)

Du kanske också är intresserad av

  • från 581,25 kr
  • från 25,00 kr
  • från 22,75 kr
  • 55,00 kr
  • från 10,00 kr