Hem » Beslag » Infästning » Träskruv » Syrafast Trallskruv A4

Syrafast Trallskruv A4

Bborrstpets och Torx fattning, för trallvirke i kustnära områden, stadsmiljöer och andra krävande tillämpningar såsom pooldäck och bryggor vid hav. Det vanligaste användninsområden för denna skruv är vid skruvande av trall. Som trallskruv är den tillräckligt styv att den klarar av att motstå kraften från det svällande virket, när detta suger åt sig fukt. Den är särskilt lämplig vid användning av tropiska träslag, dessvärre behöver den då förborras.Mer info
Rostfritt A4 CE

Syrafast träskruv A4

Tålig träskruv i syrafast material med borrspets och Torxspår som är avsedd för montering i staket och trallvirke mot träregel. Lämplig för kustnära områden, stadsmiljöer och andra krävande tillämpningar såsom pooldäck och bryggor i havet.

Det vanligaste användninsområden för denna skruv är vid skruvande av trall. Som trallskruv är den tillräckligt styv att den klarar av att motstå kraften från det svällande virket, när detta suger åt sig fukt. Den är särskilt lämplig vid användning av tropiska träslag, dessvärre behöver den då förborras.

Det andra vanligaste användningsområdet är för konstruktionsdelar så som trappor och räcken, även om trallen sätts på höga stolpar. Där är påfrästningarna är större på grund av svängningar och det ställs större krav på hållbarhet. Då är denna träskruv att rekommendera.

Syrafast A4

Utomhus träskruv tillverkad av syrafast, rostfritt stål för utomhusbruk anpassar för kustnära och andra utsatta områden. Ytbehandlingen är vaxad och ger en lättare montering. Huvud med skärande rillor som försänker skruven och gör ett slätt och fint slutresultat vid montering.

Rostfritt A4

Trall vid pool och brygga

Denna träskruv är mycket lämpad till extrema miljöer, bland annat montering av stolpar, staket och trallvirke mot träregel, vid brygga, pool eller sjöbod.

CE-märkt enligt EN 14592

Godkänd enligt standard för förband i träkonstruktioner, EN 14592. Du behöver dock välja rätt längd på din skruv och montera den rätt för att den skall fungera som avsett. Välj en skruv som är dubbelt så lång som tjockleken på materialet som ska monteras. Skruva inte i skruven för djupt. Huvudet bör inte ligga djupare än 2 mm under brädans yta.

Du kanske också är intresserad av
  • Bra Torxbits från Wera med vanligt fäste
    75,00 kr
  • Långa Torxbits från Wera TX10 - TX40
    från 25,00 kr
  • Extra hård Torx Bits 25 och 35mm lång för Torxskruvar.
    från 12,50 kr