Hem » Beslag » Infästning » Träskruv » Trallskruv C4

Trallskruv C4

försänkt med torxspår, bandad med Ph2, avsedd för trallvirke utomhus i ex. bryggor vid insjöar. Är tillverkad av stål med zink/nickel ytbehandling för utomhusbruk, typgodkänd för korrosivitetsklass C4. Ytbehandlingen är mycket hård och tillhör en av de absolut bästa på marknaden. Mer info

Trallskruv C4

Tålig trallskruv med Torxspår som är avsedd för montering i staket och trallvirke mot träregel. Passar bra för utomhusmiljöer i tryckt virke såsom trädäck, bryggor i insjö och liknande. Skruvens speciella borrspets minskar risken för sprickbildning vid montage i skarvar och nära ändträ.

C4 för utomhusbruk

Träskruven är tillverkad av stål med zink/nickel ytbehandling för utomhusbruk, typgodkänd för korrosivitetsklass C4. Ytbehandlingen är mycket hård och tillhör en av de absolut bästa på marknaden.

Spår på trallskruven

Vår träskruv C4 levereras i mindre behändiga förpackningar om 250 eller 200 stycken skruvar per förpackning. Varje förpackning har ett återförslutningsbart lock. Finns även i bandat utförande för skruvautomat. Bandad skruv levereras i förpackningar om 1000 stycken. Den bandade trallskruven har kryssspår för PH2.

 
Trallskruv C4 Tjockek Spår
  4,2 mm TX20
  4,8 mm TX20
Bandad 4,2 mm Ph2
     

 

CE-märkt enligt EN 14592

Godkänd enligt standard för förband i träkonstruktioner, EN 14592.

Du kanske också är intresserad av
  • Extra hård Torx Bits 25 och 35mm lång för Torxskruvar.
    från 12,50 kr
  • Långa Torxbits från Wera TX10 - TX40
    från 25,00 kr
  • Bra Torxbits från Wera med vanligt fäste
    75,00 kr