Hem » Glashållare » Rostfritt Glasfäste F

Rostfritt Glasfäste F

Rostfritt A4 i polerat eller slipat utförande, för 42,4 rör. Passar alla standardmodeller med glas och behöver kompletteras med gummi till rätt glastjocklek.
Produktbeskrivning

Rostfritt Glasfäste F

Glashållare till glasräcke i Rostfritt A4 utförande, passar runda rör med 42,4 mm diameter. Måtten på fästet är mot röret 52x30 med 52mm utstick från röret. Glasfästet är gjutet i två delar med perfekt passform och slutligen slipat till färdigt ytskickt.

Rostfritt Glasfäste F Satin

Glashållaren i satinslipat utförande med korn 320

Rostfritt Glasfäste F Polerad

Glashållaren i blankpolerat utförande, rekommenderas i havsnära miljö. Den polerade ytan gör det svårare för föroreningar att fastna på glasfästet vilket är en förutsättning för att hålla missfärgningar borta. Ytan underlättar också underhållet.

Glaspackningen till Rostfritt Glasfäste F

Innan montering av ditt glas med hjälp av ditt glasfäste behöver du utrusta det med rätt sorts gummi. Det finns en rad olika glaspackningar till dett glasfäste, så det är viktigt att du väljer rätt. Varje glaspackning är anpassad till en viss glastjocklek. Väljer du för stor packning, kommer du inte kunna sluta ditt glasfäste. Väljer du för tunn packning, kommer ditt glas inte att sitta fast ordentligt. Risken är att vinden sätter det i rörelse eller att det glider ur ditt fäste.

Glaspackning till Zink Glasfäste F

Montering av Rostfritt Glasfäste F

Glashållare är försett med ett större ovalt hål Som är generöst tilltaget och kan rädda upp många misstag i mindre vinkelberäkningar samt borrningsmissöden. klämfästet har even ett tillbehör i forma av en klack som kan monteras i det nedre av fästena på stolpen. Denna klacks syfte är att vara ett stöd för underkanten av Glaset som kämfästet håller upp. Detta i syfte att förhindra glidning av glaset nedåt, något som kan ske med tiden om inte klack finns eller rutan limmas.

Delarna Rostfritt Glasfäste F

Delarna är gjutan och sedan slipade på utsidan av fästet, insidan är fortsatt rå, men glasfästet håller samma motståndskraft mot elementen runt om. Glashållaren består av tre delar och tillhörande skruv. Det du behöver komplettera med är ett gummi anpassat för den glastjocklek som du väljer, Glaspackning.

klack överdel underdel

Du kanske också är intresserad av

 • Glaspackningar till det rostfria utförandet av Glasfäste modell F
  6,25 kr
 • med metrisk gänga och försänkt huvud av stålkvaliten A4 70, insexskalle.
  från 21,60 kr
 • för låsning med maximal styrka i både låga och höga temperaturer.
  597,50 kr
 • För millimeter- eller tumskruvar. Vinklade, med kula i hållare av plast.
  från 140,00 kr