Gallerdurk

Underhållsfria platåer för industriella- eller utomhusmiljöer som ger stort ljus och vattenigenomsläpp. Skapar halkfria ytor, utan snö och vattensamlingar. Gallerdurk används oftast i spolrännor, vid nödutgångar på handikapsramper med mera.

Gallerdurk SP och SR

Vår gallerdurk består av bärstång i plattstål och tvärstång i rundståll. Bärstången ligger parllellt på längden och sammanbinds av tvärstången på den kortare längden. Sr durken skilljer sig från SP durken genom att bärstångens ovansida är tandad och ger då ett ännu bättre haldskydd. Gallerdurken lagerhålles i varmförzinkat utförande.

Pressdurk

Pressdurken skilljer sig från gallerdurken genom att den inte har tvärstång av rundestål utan både Bärstång och Tvärstång är producerade av plattstål. Dessa är jackade och pressade samman. Därav namnet pressdurk. Vår pressdurk erbjuds som kantad och även i tandat utförande, båda i varmförzinkat utförande.

Har du frågor om gallerdurk?

Tveka inte att kontakta kundtjänst. Du når oss enkelt antingen via formulär , mail eller telefon frågor om durken, ring montano 031-352 68 00.